Alkoholirani

Vaš vodič kroz očaravajući svet alkohola

Bo’te mazo, evo nas nazad!

alkoholirani | 15 Avgust, 2008 19:55

Kada je Rolling Stone magazin pitao frontmena grupe ’’The Beach boys’’ šta je radio poslednjih 20 godina, rekao je: ’’Uglavnom sam bio u mojoj sobi gde sam pušio i malo svirao klavir’’.

Isto važi i za nas, samo što mi nismo ni malo svirali klavir.
 (Dalje)

Lav je jači od Jelena...

alkoholirani | 05 Februar, 2008 21:19

Ja sam vatreni fan Lav piva...priznajem pijem i sva ostala piva(čak i MB ako nema ni jednod drugog)...ali Lav mi je uvek prvi izbor...

 (Dalje)

NEMA točenog!

alkoholirani | 11 Januar, 2008 08:20

Ponekad, istina ne često, doživim sitnu neprijatnos u nekom lokalu koja me ne pogodi u tom trenutku, ali zato ostaje u sećanju kao krvavi flešbek iz Vijetnama. Poslednji takav slučaj nazvaću ''Ima svašta, ali nema točenog''.

 (Dalje)

Kola i žest, to su srca dva, ljubili se; grlili, sve do fajronta!

alkoholirani | 04 Januar, 2008 04:17

Mnogi ljud vole da piju žestoka pića i uživaju u njihovom psihoaktivnom efektu, ali ne mogu da podnesu vrelinu kada 40+ procenata alkohola zapali svoju logorsku vatricu u ustima i ždrelu. Ako ste vi među njima, ne očajavajte - najpoznatiji gazirani sok je tu da vam pomogne.

 (Dalje)

Borzoi Vodka

alkoholirani | 17 Decembar, 2007 16:23

Najpoznatiji proizvod Argentine koji može da se konzumira je, bez dileme, govedina. Međutim, očigledno je da gaučosi, osim što vole da bacaju svoja ogromna klik-klak lasa, vole da popiju malo kvalitetne vodke. Budući da su zemlje/veliki izvoznici poput Rusije, Belorusije i Finske užansno daleko, dovitljivi argentinci su počeli da prave svoju vodku - i to sa kakvim uspehom!

 (Dalje)

Moderni sinonimi pijanstva – put beznađa?

alkoholirani | 15 Novembar, 2007 14:12

Naš lepi jezik, pored što se uči lakše od Tetrisa i gotovo sigurno će biti prvi metod komunikacije sa vanzemaljcima i/ili dominantni svetski jezik 3D 2.0 Interneta (naravno da niste čuli za njega, tek se pravi) poseduje izvrstan izbor sinonima – tojest, različitih reči koje predstavljaju isti pojam. Isto je i sa reči ’’pijan’’.

 (Dalje)

Novo, alkoholnije pivo - Lav 7

alkoholirani | 25 Oktobar, 2007 01:01

Vreme je da sklonite vaš satanistički oltar nazad u podrum, pošto su sve žrtve mračnom gospodaru očigledno urodile plodom. Pivara Karlsberg Srbija, što mu dođe Lav, predstavila je novo pivo pod imenom ''Lav 7''. Ovo vrlo dovitljivo ime izabrano je ne zbog kreativne genijalnosti marketing tima koji je posle privatizacije sastavljen od Bože portira, Milenka iz komercijale i kuvarice Marinke, već zato što ovaj ''model'' sadrži 7.2 procenta alkohola.

 (Dalje)

Dnevnik rakije od šljive - Prvi Deo

alkoholirani | 22 Septembar, 2007 20:22

Pročitajte dnevnik rakije u nastanku - u više delova, sprovešću vas korak po korak kroz osnovne teorijske principe kao i praksu pravljenja ovog visoko-alkoholnog pića. Direktno sa imanja gde se magija odvija, saznajte kako od beskorisnog ploda nastaje vredna, cenjena i tradicionalno voljena psihoaktivna tekućina poznata u ovim krajevima samo kao rakija.
 (Dalje)

VodkaŠpricer

alkoholirani | 09 Septembar, 2007 14:48

Za opis prvog ''uradi-sam'' koktela, odabrali smo piće za koje čvrsto verujemo da većina vas nikada nije čula, a kamoli probala.
 (Dalje)

Jutro posle...

alkoholirani | 07 Septembar, 2007 17:24

Lekova za mamurluk postoji bezbroj, od onog klin se klinom  izbija (tj. mamurluk novim mamurlukom) pa do razno raznih lekova....Ja mogu da vam predložim šta meni u većini slučajeva pomaže, a šta nikako ne bi trebalo da probate.

  (Dalje)

Okrivite mene - reče boca...

alkoholirani | 01 Septembar, 2007 16:58

Koliko puta ste videli ovakav novinski naslov:

''Otac troje ubio sebe i porodicu u alkoholisanom stanju''

ili
''Alkoholisani vozač naftne cisterne sleteo sa puta i spalio školu - 1023 mališana nestalo u požaru''

Predpostavljam često.

 (Dalje)

Dobrodošli!

alkoholirani | 31 Avgust, 2007 21:21

Priznajte - Vi volite alkohol, a mi ga volimo još više. Zbog toga smo odlučili da napravimo ''Alkoholirani'' i stvorimo platformu na kojoj možemo da diskutujemo i razmenjujemo teško stečena i misteriozna alkoholna znanja. Nadamo se da će te uživati u ovom blogu – jer nama je sve jedno...

 (Dalje)

 
Powered by blog.co.yu